Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja web stranice Kuća Ivane Brlić Mažuranić

Uvjeti korištenja sadržaja s web stranice Kuća Ivane Brlić Mažuranić regulirani su ovim Uvjetima korištenja sadržaja. Smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s Uvjetima korištenja sadržaja koji su na snazi, te da su ih razumjeli i prihvatili u cijelosti.

Uvjeti korištenja sadržaja

Korištenjem sadržaja web stranice kucabrlic.hr smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo u nekomercijalne svrhe, za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Kuća Ivane Brlić Mažuranić se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja. Kuća Ivane Brlić Mažuranić polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava Kuća Ivane Brlić Mažuranić i podložno je tužbi. Informacije na Internet stranici kucabrlic.hr informativnog su sadržaja i Kuća Ivane Brlić Mažuranić zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja na stranici bez prethodne najave. Kuća Ivane Brlić Mažuranić ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenom sadržaja. Kuća Ivane Brlić Mažuranić također nije odgovoran za eventualne štete nastale zbog tipografskih pogrešaka. Internet stranica kucabrlic.hr sastoji se od vlastitih sadržaja te linkova na vanjske stranice nad kojim stranicama Kuća Ivane Brlić Mažuranić nema nadzor te se u potpunosti odriče svake odgovornosti vezane uz sadržaj na web stranicama kreiranim od strane treće osobe. Internet stranica kucabrlic.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.
Kuća Ivane Brlić Mažuranić može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja stranice. Ove podatke Kuća Ivane Brlić Mažuranić koristi isključivo radi poboljšanja i unaprijeđenja web stranice i njenih sadržaja.

Korisnicima web stranice kucabrlic.hr strogo je zabranjeno:

– objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način
– lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
– svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme
– prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja stranice i korisnika

Kuća Ivane Brlić Mažuranić zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internet stranicama.