Dječji tjedan u Kući Brlić 06.10.2022.

Dječji tjedan, koji se uvijek održava u prvom punom tjednu listopada, je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci. A koje je bolje mjesto za susret i aktivnosti s djecom od kuće u kojoj je živjela,stvarala i svako djetinjstvo obogatila šarenim svijetom iz mašte - Ivana Brlić- Mažuranić. Ovaj tjedan Kuća Brlić vrvi djecom, koja obilaze stan Brlićevih na prvom katu, a zatim uživaju u multimedijalnim sadržajima, kvizovima, memory igrama, a sve na temu Ivaninih književnih djela. Prekjučer su nas posjetili učenici 8.b razreda Osnovne škole "Hugo Badalić", a jučer i dva sedma razreda iste škole, sa svojim nastavnicama, a koliko su uživali, najbolje govore fotografije.

Dječji tjedan, koji se uvijek održava u prvom punom tjednu listopada, je tradicionalna godišnja akcija i aktivnost posvećena djeci.

A koje je bolje mjesto za susret i aktivnosti s djecom od kuće u kojoj je živjela,stvarala i svako djetinjstvo obogatila šarenim svijetom iz mašte - Ivana Brlić- Mažuranić!

Ovaj tjedan Kuća Brlić vrvi djecom, koja obilaze stan Brlićevih na prvom katu, a zatim uživaju u multimedijalnim sadržajima, kvizovima, memory igrama, a sve na temu Ivaninih književnih djela.

Prekjučer su nas posjetili učenici 8.b razreda Osnovne škole "Hugo Badalić", a jučer i dva sedma razreda iste škole, sa svojim nastavnicama, a koliko su uživali, najbolje govore fotografije.

Zanimljivosti